Beteendevetenskap, Djur, natur & miljö, Hälsa & välbefinnande, Samhälle


Hund för Hälsa
En meningsfull aktivitet med terapihundar med syftet att ge MOD, TILLIT & TRYGGHET


För dig som är 13-18 år
Inga förkunskaper krävs.

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland erbjuder vi gruppträffar för att stärka psykisk och fysisk hälsa. Deltagarna får tillsammans med coacherna på Yster Hund och de vänliga och följsamma hundarna prova på olika hundsporter och aktiviteter. Det är bara våra utbildade hundar som deltar vid alla tillfällen.
Forskning visar att samvaro med terapihund har positiva hälsoeffekter.
Målet är att främja socialt samspel och kommunikation, stresshantering, bryta isolering, motivera till träning/rörelse och mer.
Vi arbetar alltid med ett coachande positivt förhållningssätt. Hundarna är välutbildade med ett vänligt sätt.

Cirkelledarna heter Anna Medin och Lena Stridsman Persson
Vi är utbildade hundinstruktörer, hundförare för social tjänstehund och legitimerade sjuksköterskor med specialistutbildning. Vi har flertalet vidareutbildningar både inom hund, hundträning och hälsa samt stor erfarenhet av att jobba med psykisk och fysisk hälsa hos vuxna, ungdomar och barn.

Fråga Yster Hund om rutavdrag, friskvård eller andra bidrag på kontakt@ysterhund.se

BETALNING
Betalning sker via klarna när du anmäler dig via hemsidan!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Om du har någon rabatt så måste du ringa in och anmäla dig och ange vilken rabatt du är berättigad till.

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.

VILLKOR
I samband med att du anmäler dig till denna kurs/föreläsning så godkänner du våra anmälningsvillkor och personuppgiftshantering.
LÄS MER HÄR