Glasfusing i Marias Ateljé

Information

Kursen i glasfusing med Maria som kursledare är en spännande och kreativ möjlighet att utforska konsten att smälta och skära glas för att skapa vackra och unika konstverk. Under fyra timmar får deltagarna lära sig grunderna i glasfusing och skapa egna verk under Marias experthandledning.

Platsen för kursen är i Marias egna ateljé, som ligger i vackra Timmernabben. Ateljén erbjuder en inspirerande miljö med all utrustning och material som behövs för att utforska glasfusingens konst.

Kursen är utformad för att vara tillgänglig för alla, oavsett tidigare erfarenhet inom konst eller glasarbete. Vi välkomnar både nybörjare och mer erfarna att delta och utforska denna fascinerande värld.

Under kursens gång kommer deltagarna att lära sig grundläggande tekniker för att skära och forma glas samt hur man använder olika färger och texturer för att skapa unika mönster och design. Maria kommer att ge personlig handledning och dela med sig av sina egna konstnärliga insikter och tips för att hjälpa varje deltagare att förverkliga sina kreativa visioner.

Materialkostnader tillkommer på plats. Den kostnaden baseras då hur mycket material som går åt för att skapa just ditt konstverk. För referens så ligger ett litet smycke i en prisklass om ca 50 kr.
Det är en fantastisk möjlighet att arbeta med högkvalitativa material och utforska olika tekniker utan att behöva investera i en egen uppsättning av material.


Sammanfattningsvis erbjuder kursen en spännande och givande möjlighet att utforska konsten med vår erfarna konstnär som guide. Med en härlig miljö och alla nödvändiga resurser till hands är det en upplevelse som inte bara kommer att utveckla deltagarnas konstnärliga färdigheter utan också skapa minnen för livet.

Kursledare
Maria Johansson, har lång erfarenhet av att jobba med glas och har hållit kurser under många år.

Bra att veta
Anmälan är bindande. Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress, för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Är kursen full anmäl dig gärna som reserv i fall vi får en plats ledig. Kostnad för material tillkommer.

Startdatum:

2024-08-17

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51504

Plats:

Marias ateljé Strandavägen 66 38471 Timmernabben

375 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län