Gör nya spännande plagg, av gamla favoriter.

Information


INNEHÅLL
Välkommen till en workshop inriktad mot återbruk där du lär dig ändra, förnya och ta vara på kläder så de passar dig och din stil.

Ett tillfälle för dig som vill utveckla dina kunskaper i sömnad och kreativt textilt skapande oavsett om du är nybörjare eller har sytt tidigare.

Vi tittar på bra och enkla lösningar. Vi inspireras av varandra och du hinner göra en enklare ändring eller komma igång med något lite mer tidskrävande.
Kursmaterial

Ta med ett plagg du trivs i för att jämföra passform/inspireras av och 2-3 rena plagg/textilier som du vill ändra eller som du kan ta material från.

Gratis för dig som är medlem. 50 kr för dig som inte är medlem.
OBS! Meddela om du inte kan deltaga, då det kan vara andra som står på reservplats. Meddelar du inte debiterar vi dig 200 kr i administrationsavgift. Meddela kerstin.liljegren@sv.se eller Karin Assarsson Oom 070-544 99 52.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Lena Björk är styrelseledamot i Västerås Slöjd- och Hantverksförening och har sysslat med många olika textila hantverk sedan barnsben. Brinner för att hitta kreativa lösningar till att förlänga livet på de kläder som inte används så flitigt ur garderoben.
MEDTAG
Tag också med om du har: Symaskin, tygsax, knappnålar, måttband, sytråd, sprättare, penna och papper. Strykjärn och symaskin finns men det kan vara lättare att sy på din egen maskin om du är van vid den. Annars turas vi om med de maskiner som finns.


START
Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.

VILLKOR
I samband med att du anmäler dig till denna kurs/föreläsning så godkänner du våra anmälningsvillkor och personuppgiftshantering.
LÄS MER HÄR

Startdatum:

2024-10-20

Tid:

10:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

73515

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Västerås Lysgränd 1 72130 Västerås

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västmanland