Hantverkscafe - kamratcirkel

Information

Välkommen att vara med i Hantverkscafé - kamratcirkel med gemensam inspiration och kunskapsutbyte!

Har du någon påbörjad stickning/virkning som blivit liggandes, eller påbörjade du ett broderi som aldrig blev klart? Kanske har du en "laga-låda" som du aldrig tar tag i?
Vill du träffa andra som är intresserade av hantverk och få inspiration och utvecklas?
Då är detta något för dig!

Tillsammans inspirerar ni varandra till nya tekniker och material. Passa på att att lära dig (eller lära ut) något nytt/gammalt och självklart ha en trevlig stund.

Upplägg:
Vi bjuder in till en uppstartsträff där ansvarig verksamhetsutvecklare på Vuxenskolan berättar om vad det innebär att ses i kamratcirkel.
Därefter ses gruppen vidare till en början på 5 träffar. Vill man fortsätta längre så går det bra. Det får gruppens önskemål styra i överenskommelse med personal på Vuxenskolan.

Studiematerial:
Cirkeln är kostnadsfri, du tar själv med dig det material du vill arbeta med.

Kamratcirkel:
En kamratcirkel bygger på gruppens gemensamma lärande, det finns alltså ingen arvoderad lärande ledare. En kamratcirkel är kostnadsfri att vara med i men man tar med sitt egna arbetsmaterial. En i gruppen behöver utses till cirkelledare för att registrera närvaro vid träffarna men har inget lärande ansvar för det. För den som blir cirkelledare får ledarutbildning och erbjuds gemenskap vid våra årliga cirkelledarträffar som tack för hjälpen. Ett fint och viktigt uppdrag för den som känner sig manad.

Kurslokal:
Kursen hålls på Studieförbundet Vuxenskolan, Polhemsgatan 16 i Kalmar.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Varmt välkommen!

sökord: KC24

Startdatum:

2024-09-03

Tid:

13:30 - 15:45

Antal tillfällen:

7

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51045

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län