Hantverkscafé Oskarshamn - dagtid

Information

Har du någon påbörjad stickning/virkning som blivit liggandes, eller påbörjade du ett broderi som aldrig blev klart? Kanske har du en "laga-låda" som du aldrig tar tag i? Vill du träffa andra som är intresserade av hantverk och få inspiration och utvecklas? Då är detta något för dig!

Kursupplägg
Vi träffas 7 tillfällen varannan onsdag och utvecklar vårt hantverk. Tillsammans inspirerar vi varandra till nya tekniker och material. Passa på att att lära dig (eller lära ut) något nytt/gammalt!
Vi arbetar med valfritt hantverk, lär av varandra, fikar och har en trevlig stund!

Studiematerial
Cirkeln är kostnadsfri, du tar själv med dig det material du vill arbeta med.
Vissa material som tex. ramar till bildväv eller en symaskin finns att låna på plats.

Kamratcirkel
En kamratcirkel bygger på gruppens gemensamma lärande, det finns alltså ingen arvoderad lärande ledare. En kamratcirkel är kostnadsfri att vara med i men man tar med sitt egna arbetsmaterial. En eller flera i gruppen utses till cirkelledare för att registrera närvaro vid träffarna men har inget lärande ansvar. För den som blir cirkelledare erbjuds utbildning och gemenskap vid våra årliga cirkelledarträffar som tack för hjälpen. Ett fint och viktigt uppdrag för den som känner sig manad.
I denna kamratcirkel finns det två cirkelledare som kommer dela på ansvaret.

Bra att veta
Vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Du får en kallelse ca en vecka före cirkelstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att skjuta fram eller ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Varmt välkommen med din anmälan!

Startdatum:

2024-09-11

Tid:

13:00 - 15:30

Antal tillfällen:

7

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

50871

Plats:

SV Oskarshamn Biogränd 1 57230 Oskarshamn

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län