Hantverkscafé Påskallavik

Information

Har du någon påbörjad stickning/virkning som blivit liggandes, eller påbörjade du ett broderi som aldrig blev klart? Kanske har du en "laga-låda" som du aldrig tar tag i? Vill du träffa andra som är intresserade av hantverk och få inspiration och utvecklas? Då är detta något för dig!

Kursupplägg
Vi träffas 12 tisdagar i Påskallaviks bibliotek. Tillsammans inspirerar vi varandra till nya tekniker och material. Passa på att att lära dig (eller lära ut) något nytt/gammalt!
Vi arbetar med valfritt hantverk, lär av varandra, fikar och har en trevlig stund!

Studiematerial
Cirkeln är kostnadsfri, du tar själv med dig det material du vill arbeta med.

Kamratcirkel
En kamratcirkel bygger på gruppens gemensamma lärande, det finns alltså ingen arvoderad lärande ledare. En kamratcirkel är kostnadsfri att vara med i men man tar med sitt egna arbetsmaterial. En eller flera i gruppen utses till cirkelledare för att registrera närvaro vid träffarna men har inget lärande ansvar. För den som blir cirkelledare erbjuds utbildning och gemenskap vid våra årliga cirkelledarträffar som tack för hjälpen. Ett fint och viktigt uppdrag för den som känner sig manad.
I denna kamratcirkel finns det en cirkelledare som bl.a. kommer sköta närvaron.

Lokal
Vi får vara i Påskallaviks bibliotek men varje deltagare behöver skaffa "meröppet" då biblioteket är obemannat under träffarna. Läs mer här: https://bibliotek.oskarshamn.se/web/arena/meroppet

Bra att veta
Vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Du får en kallelse ca en vecka före cirkelstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att skjuta fram eller ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Varmt välkommen med din anmälan!

sökord: KC24

Startdatum:

2024-09-03

Tid:

18:00 - 20:30

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51341

Plats:

Påskallaviks bibliotek Kustvägen 65 57090 Påskallavik

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län