Knyppling

Information

Kliar det i fingrarna?

Det är något speciellt med att skapa med sina händer efter eget huvud. Det stimulerar kreativiteten och inger lugn. Ledning, kunskap och tips får du av våra kompetenta ledare. Vi arbetar för att föra vidare gamla traditioner och hålla dem levande. Människor har sysslat med hantverk i alla tider och det har varit avgörande för mänsklighetens utveckling.

Nyper du nyfiket i mormors gamla spetsar och dukar? Du är inte ensam - knyppling är ett gammalt hantverk som blir mer och mer trendigt. Kom med i vår cirkel och lär dig!

Förkunskaper:
Du behöver inte ha knypplat något tidigare.
Passar även för dig som är van knypplare och vill utöva ditt hantverk tillsammans med andra.
VÄLKOMMEN!


Vid frågor:
SV Robertsfors tel. 0934 - 108 95, robertsfors@sv,se

Anmälnings regler
Anmälan sker via hemsida, telefon eller via personligt besök på SVs kontor.
Efter anmälan får du bekräftelse via e-post. Om denna uteblir, kontakta oss så att vi kan se så att din anmälan kommit in. Vi skickar kallelse/faktura via e-post 1-2 veckor innan kursstart.
Vi skickar dig en kallelse före kursstart. SV förbehåller sig rätten att ställa in en cirkel/kurs före start om vi inte har tillräckligt många deltagare. Du har då rätt att återfå betald kursavgift.


Ångerrätt, avbokning och avanmälan
Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss skriftligt inom 14 dagar efter det att du fått bekräftat att du har en plats reserverad. Om kursen har startat och du har deltagit vid en sammankomst har du accepterat att avstå från ångerrätten. Förutom ångerrätten är anmälan bindande. Om du återtar din anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan kursen startat tar vi ut en administrationsavgift:
- avbokar du senast 7 dagar före start debiteras en administrationsavgift på 10 % av deltagaravgiften, dock lägst 100 kr.
- vid senare avbokning än 7 dagar före start debiteras du halva deltagaravgiften.
- om du avbryter en påbörjad kurs tar vi ut full kursavgift.
- avanmäler du dig eller avbryter kursen p g a sjukdom eller avflyttning från orten, återbetalas del av kursavgiften mot intyg.
- ej avbokade biljetter debiteras.


Startdatum:

2024-09-07

Tid:

09:00 - 13:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

74875

Plats:

2409 - Studieförbundet Vuxenskolan Storgatan 9 91531 Robertsfors

450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västerbotten