Måla tillsammans i olika tekniker - kamratcirkel

Information

Välkommen att bli en del av vår nya kamratcirkel inom akrylmålning som startar hösten 2024
I en kamratcirkel finns ingen lärande kursledare, man lär tillsammans genom att inspirera och testa nya tekniker tillsammans. Det är också ett fantastiskt sätt för att lära känna nya människor med samma intresse och för att målningen ska bli av och få en struktur.

Precis som all annan folkbildning så är kamratcirkeln fri och frivillig men du är en viktig del i gruppen och förväntas vara med och bidra med det du kan och vill.
Vi hoppas att du vill vara med!

Kursinnehåll
Vi ses på SV LOKAL Sandgatan 59, BORGHOLM

Förkunskaper
Du behöver ha goda kunskaper inom konst och målning. Kanske målar du nu eller har målat på egen hand men känner att det hade varit kul att måla tillsammans med andra. Har du målat förr och kommit en bit på din målaresa så är detta gruppen för dig(ingen nybörjarkurs)

Material
Du betalar inget för att vara med i en kamratcirkel men du behöver ta med ditt egna målarmaterial såsom färg, penslar, målarunderlag. Studiematerial kan vara bok, youtube eller annan utskrift.

Kursledare
Kamratcirkeln har ingen lärande ledare men har en ansvarig cirkelledare ( GRUPPEN VÄLJER )som rapporterar närvaro och håller ihop gruppen


<

Vid frågor kontakta mirsada@sv.se 0704552521


Startdatum:

2024-09-03

Tid:

10:00 - 12:30

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51496

Plats:

SV Borgholm Sandgatan 59 38735 Borgholm

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län