Möte med ett konstverk, Egon Schiele

Information

Möte med ett konstverk!
Om Egon Schiele, samtiden och det fantastiska som skapats.


Innehåll
Välkommen till Egon Schieles värld, hans konstnärskap och kreativitet! Vem var han? Hur levde han? Vem inspirerade honom? Hur såg omvärlden ut runt denne konstnär som lämnade få oberörda?
En av hans tavlor belyses särskilt och under sista timmen är det din tur att greppa pensel, färg och pannå – kanske kan Egon Schiele även inspirera dig!

Bra att veta
Detta är en workshop där ni träffas vid ett tillfälle. En inspirerande föreläsning varvas med praktiska moment där ni skapar, målar och utbyter kreativa tankar med varandra.
Då vi målar kan det vara bra att förslagsvis ta med ett eget förkläde.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att gå den här kursen.

Kursmaterial
I priset ingår färg och pannå.

Ledaren
Malou Nevhage är en inspirerande och välkomnande person som i sin ateljé, eller i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler, öppnar upp för kreativa och intressanta samtal utifrån en specifik konstnär. Målet är att det skall vara roligt att få fördjupad kunskap och att tillsammans med andra mötas i ett gemensamt intresse.

Mer information om Malou finns på Instagram och Facebook under malou.artform

Anmälningsinformation
Kursen startar vid 5 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är sju dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där. Betalar du via Klarna är betalnings bekräftelsen via dem din kallelse. Vid för få anmälda kommer tyvärr kursen att ställas in.

För mer information kontakta oss
frida.schultz@sv.se
0709-512813

Startdatum:

2024-09-05

Tid:

14:00 - 16:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

603046

Plats:

Atelje Malou Artform Nygatan 6 23331 Svedala

850 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland