Sömnad

Information

En sömnadskurs för dig som vill få kunskap om mönster, material, måttagning, och detaljsömnad för att designa dina egna plagg med olika detaljer.
Målet är att du ska få kunskap om helheten inom sömnad för att sedan kunna fortsätta sy efter eget behov.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Kursen är lämplig för alla, både nybörjare men även för dig som sytt förut, då en stor del av upplägget är individuellt anpassat efter genomgång. Christin ger grundläggande kunskaper men hjälper även efter dina behov och nivå.

Kursledare
Christin Langå har stor kunskap och mångårig erfarenhet inom sömnad och handarbeten.

Kursmaterial
Ta med egen symaskin, synålar, tråd, sax, måttband och en märkpenna. Ta med hela sylådan helt enkelt om du har en sådan. Mönster och material efter vad du vill sy.

Kurslokal
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

7

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

50865

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

1 350 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län