Sömnadskurs - Nytt & återbruk

Information

Sömnadskurs - Nytt & Återbruk
Obs! Det finns ett fåtal platser kvar!

Att Skapa, Designa, och Sy egna kläder.
Vill du sy nytt eller ändra gammalt? Det här är en kurs för dig som vill utveckla dina kunskaper i sömnad eller lappteknik oavsett om du är nybörjare eller redan har sytt en del tidigare.
Att sy själv kan vara ett steg bort från slit-och-slängsamhället och med klimatsmart sömnad kan du exempelvis få användning för textila skatter, ärvda spetsar och Second-Hand inköp.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med deltagare som har lite erfarenhet. Tillsammans inspireras vi av varandra och vår duktiga kursledare Birgitta.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften. Ta med egen symaskin med tillbehör, tyg, sax, måttband, mönster, knappnålar och tråd.

Kursledare
Birgitta Grybäck som är legitimerad textilslöjdslärare sedan 27 år.

Utvecklingsmöjligheter
Efter 6 tillfällen kommer det finnas möjlighet att fortsätta i en kamratcirkel i 6 veckor till (utan ytterligare deltagaravgift).

Bra att veta
Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange det vid anmälan

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

14:00 - 17:00

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

50859

Plats:

SV Oskarshamn Biogränd 1 57230 Oskarshamn

1 200 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län