Sticka barn-/babyplagg

Information


Den här kursen vänder sig till dig som är intresserad av att lära dig att sticka ett mindre plagg efter mönster. Vi fokuserar på mindre projekt, barn-/babyplagg, som ryms under kursens tidsram.
Kursledaren går igenom stickningens olika moment samt tips och trix som kan vara bra vid stickning av plagg. Du får stöttning och vägledning i ditt projekt gemensamt och individuellt under kursens gång.

Detta är en grundkurs där vi träffas under fyra tillfällen, deltagare tar med sig eget mönster och garn efter dialog med kursledaren.

Förkunskaper
Den här kursen passar dig som behärskar räta maskor men som är osäker på hur du får ihop det till ett plagg, eller hur du följer ett stickmönster.

Kursinnehåll
Att hitta mönster och välja stickor och garn.
Genomgång av mönster och stickning.
Tips och tricks för olika moment vid stickning av barn-/babykläder samt individuell handledning i ditt projekt.

Material
Materialkostnad tillkommer.

Kursledare
Esther Sailer studerar Högre Textil Hantverksutbildning vid Handarbetets Vänner Skola. Hon ägnar sig åt flera olika textila hantverkstekniker så som vävning, konstsömnad och stickning.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du valt Klarna som betalningsalternativ skickas det bara ut en kallelse innan start.

Vi strävar efter att hålla hög kvalitet på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.

Startdatum:

2024-09-24

Tid:

18:00 - 20:30

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

369319

Plats:

SV Stockholm Heleneborgsgatan 7 11731 Stockholm

1 550 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Stockholm