Stickning, flerfärg

Information

Den här kursen riktar sig till dig som har vissa förkunskaper i stickning och som vill prova på, eller bli bättre på, att sticka med flera färger samtidigt.

INNEHÅLL
Första tillfället kommer jag ta med mig förslag på mönster och visa olika garner och prylar som passar bra till flerfärgsstickning. Om du har en idé redan innan kursen på vad du vill sticka - ta gärna med mönster och material om du har. Annars pratar vi om det på första kurstillfället så du hinner skaffa det du behöver till andra tillfället!
Under kursens gång kommer vi gå igenom olika tekniker för flerfärgsstickning som fair isle, intarsia och även en rolig och enkel fuskvariant! Vi kommer prata om vad som är bra att tänka på för att få ett jämnt resultat på projektet, färgval, hur man gör en lettisk fläta och mycket mer. Jag anpassar mig efter vad ni i gruppen är sugna på att lära er!

FÖRKUNSKAPER
Viss erfarenhet av stickning krävs.

KURSLEDARE
Jag som håller i kursen heter Ellika och har varit mer eller mindre besatt av stickning sedan 2011. Jag tycker om att använda mig av internet för att lära mig nya tekniker och kommer visa hur ni kan göra samma sak.

VIKTIG INFORMATION
Om ni vill kan ni inför kursstart öppna ett konto på www.ravelry.com som är ett community för folk som stickar och virkar. Där finns en näst intill oändlig mängd mönster att bläddra bland och peppas av!


Startdatum:

2024-11-18

Tid:

18:30 - 20:45

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

281978

Plats:

Malmö

1 350 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö