Beredskapsmat - Baka med surdeg

Information
Lär dig konsten att laga hållbar mat – från grunden!Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.
Surdegsbröd är både billigt, nyttigt och enkelt att baka.
Innehåll och upplägg:
Vi lär oss göra en egen surdegsgrund och bakar därefter knäckebröd, ljust nattjäst formbröd, rågbröd i form, bröd i stekpanna, i lergryta och kanske, om vi hinner, i järngryta på eld!
Vi provsmakar det vi tillsammans har bakat.
Bra att veta:
I priset ingår sopplunch, samt var sin bröd och recept att ta med hem.
Övrigt:
Ta gärna med förkläde, bakduk eller kökshandduk
Sista anmälningsdag 9 mars
Startdatum:
2026-03-14
Tid:
11:00 - 16:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Lör
Arrangemangsnr:
46234
Plats:
Halla bygdegård, HALLA BROE 103, 62252 Romakloster
Kostnadsfri