Beredskapsmat - Baka med surdeg

Kollage med närbilder på bröd, mjöl, säd, bakning och en kvinna som ler mot kameran.

Information

Lär dig konsten att laga hållbar mat – från grunden!
Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.

Surdegsbröd är både billigt, nyttigt och enkelt att baka.

Innehåll och upplägg:
Vi lär oss göra en egen surdegsgrund och bakar därefter knäckebröd, ljust nattjäst formbröd, rågbröd i form, bröd i stekpanna, i lergryta och kanske, om vi hinner, i järngryta på eld!
Vi provsmakar det vi tillsammans har bakat.

Bra att veta:
I priset ingår sopplunch, samt var sin bröd och recept att ta med hem.

Övrigt:
Ta gärna med förkläde, bakduk eller kökshandduk

Sista anmälningsdag 9 mars

Startdatum:

2026-03-14

Tid:

11:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

46234

Plats:

Halla bygdegård, HALLA BROE 103, 62252 Romakloster

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Gotland