Asiatiskmatlagning "Wokade nudlar med räkor" Pad Thai

Information

Asiatiskmat karaktäriseras av den fina blandningen av sött, salt och syrligt samt balansen mellan det starka och det milda. Vi kommer att laga Pad Thai som är en thailänsk maträtt som består av risnudlar stekta med ägg, grönsaker och kryddor ibland med köttbitar eller skaldjur vid detta tillfälle tillsätter vi räkor.

BRA ATT VETA
Om någon är allergisk mot jordnötter så har vi en ersättare. Meddelar oss vid anmälan om du är allergisk mot jordnötter.
Kursen är inte vegan anpassad.
Kostnad för ingredienser tillkommer och betalas på plats till ledaren med ca 220 kr. Medtag matlåda att lägga maten som blir över. SV har rätten att ställa in eller flytta på startdatum om deltagarantalet till kursen inte blir tillräckligt.

LEDARE
Malinee Hunkathok kommer från Thailand, där hon haft restaurang. Hon vill nu dela med sig på kurstillfället av sin matglädje och matkunskap från sitt hemland.
Malinee driver i dag butiken Spice of Asian i Sävsjö tillsammans med Fredrik Sjöberg.

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 39, veronica.josefsson@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-08

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Arrangemangsnr:

42050

Plats:

Kulturhuset Sävsjö Mejensjögatan 2 57635 Sävsjö

290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län