Tillbaka

AMNI - Arbetsmarknadsnära insatser

Välkommen till kostnadsfria kurser för dig som på grund av pandemins påverkan blivit korttidspermitterad, varslad eller arbetslös!

Dessa kurser ingår i statens satsning på arbetsmarknads-nära insatser på distans (AMNI). Kurserna är kostnadsfria, omfattar totalt 40 timmar och ges i studiecirkelform. Den är 100% distansbaserade via Zoom.

Ett liv i förändring

Du får verktyg för att styra upp ditt liv! Pandemi, arbetslöshet, vaccinationer och allmän oro på t.ex sociala medier skapar otrygghet i livet. Hur hanterar vi detta? Kritiskt läsande och tänkande.
Dag: Torsdagar kl 15:00-16:30
Ledare: Anders Stjernqvist

Svenska i arbetslivet

Varför är språket så viktigt på en arbetsplats? Teori och praktiska övningar blandas i kursen. Våga prata svenska.
Dag: Tisdagar kl 16:00-17:30
Ledare: Anders Stjernqvist

Excel i din yrkesroll

Behöver du lära dig Excel i din yrkesroll? Då är detta kursen för dig! Konkreta övningar varas med teori.
Dag: Tisdag och torsdag kl 10:00-11:30
Ledare: Petter Elmberg

Nytt jobb i nytt land

Att söka ett nytt jobb som utrikesfödd eller som nyanländ är något helt annat än att söka jobb som infödd svensk. Nyanlända möter andra och fler utmaningar på den svenska arbetsmarknaden.
Dag: Söndag kl 18:00-19:30
Ledare: Mikael Åman

Framställningsteknik

Framställningsteknik handlar om att förbereda dig inför ditt framträdande vad gäller materiellt, mentalt och visa närvaro. Du måste också tänka på röstläge, tydlighet och hur du gestikulerar. Gör en individuell resa och bli en bättre talare!
Dag: Tisdag kl 15:00-16:30
Ledare: Mikael Åman

Anmälan/mer info:

Klicka på rubriken för någon av kurserna ovan, alternativt kontakta oss på blekinge@sv.se  eller 0771-210 400 för mer information!