Tillbaka

Seniorsurfarna säsong 2

Tisdagen den 9 februari var det premiär för nya säsongen av Seniorsurfarna på UR Play och i SVT1 klockan 21.00. I den nya roliga och lärorika säsongen av Seniorsurfarna är deltagarna inga mindre än Siw Malmkvist, Arja Saijonmaa, Carl-Jan Granqvist och Johan Rabaeus. Precis som förra säsongen är Kattis Ahlström vägvisare. Det blir återigen ett veckolångt träningsläger med fullt fokus på digitala färdigheter.

Med en pandemi som plötsligt krävde att alla behövde umgås digitalt i mycket större utsträckning blev det en självklarhet för UR att producera en ny säsong av Seniorsurfarna. Digital kunskap bryter ensamhet och isolering och ger individen en röst i samhället. Den nya säsongen fördjupar de digitala kunskaperna ytterligare och Seniorsurfarskolan med tillhörande pedagogiskt material ger än mer handfasta färdigheter.

SV har en särskild Seniorsurf@arsajt som stöd för cirkelledare inom området digital handledning för seniorer. Vill du ha tillgång till sidan med allt material? Hör av dig till oss på SV Blekinge, 0771-210 400 elelr blekinge@sv.se, för inbjudan!