Tillbaka

Vi söker Verksamhetsutvecklare

Studieförbundet Vuxenskolan Kalmar län söker Verksamhetsutvecklare. 

 

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang.

Vi söker en medarbetare som med sin kompetens, intresse och engagemang kan driva och utveckla vår verksamhet främst i Kalmar kommun men även i Torsås, Nybro och Emmaboda kommuner. Du kommer att utgå från vårt kontor i Kalmar men med nära samarbete med kontoret i Nybro.

Det är en utåtriktad tjänst där en stor del av arbetet innebär att förvalta kontakter med samarbetsorganisationer men också att skapa kontakter med nya organisationer och föreningar. Det kan t.ex. innebära att stötta upp vid föreningsutveckling, starta studiecirklar och arrangera kulturarrangemang. 

Du drivs av att arbeta självständigt men också arbeta i grupp. Du tycker det är roligt att arbeta i digitala arbetsbetsmiljöer.

Erfarenhet att arbeta med föreningar och funktionsnedsatta är meriterande även kunskap om Folkbildningens roll i samhället.

I tjänsten ingår att leda andra genom att rekrytera och introducera cirkelledare.

Tjänsten som verksamhetsutvecklare innebär att du är trendspanare inför morgondagens studiecirklar och kurser som du sedan hittar deltagare till. Du gillar nytänkande och har kvalitén i folkbildningen prioriterad.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Dina arbetsuppgifter kommer både vara utvecklande av verksamhet och administrativa arbetsuppgifter.  

Verksamheten du kommer att jobba med inriktar sig främst inom tre olika områden. 

 • Människor med funktionsnedsättning.
 • Våra föreningar vi samarbetar med.
 • Vår kursverksamhet till allmänheten.

 

Tjänsten innefattar arbete vissa kvällar och helger. Det krävs att du har körkort och tillgång till bil.

 

Vi söker dig som

 • Är drivande och idérik!
 • Är kreativ och engagerad!
 • Du tycker att folkbildning är viktigt!
 • Du måste ha lätt för att kommunicera i tal, skrift och digitalamiljöer.
 • Du har lätt för att samarbeta med kollegor samt samarbetspartners.
 • Du har en god förmåga att självständigt prioritera, strukturera, planera och genomföra dina arbetsuppgifter utefter fastställd plan.
 • Du är van att arbeta i Officemiljö.
 • Du har en förståelse för hur du jobbar med ideella föreningar.
 • Du vill jobba med att skapa möjligheter för funktionsnedsatta.

 

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80%  med målstyrd arbetstid och tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.


Intervjuer kommer att ske löpande, senaste ansökningsdag 12 februari, vi kommer genomföra intervjuer under ansökningstiden. Ansökan med löneanspråk vill vi ha digitalt till maria.stromberg@sv.se.

Facklig representant Anna-Karin Cederstrand Karlsson 0492-56 48 10 anna-karin@sv.se.


Kollektivavtal: IDEA/Unionen

Placeringsort: Kalmar

Vill du veta mer? Välkommen att höra av dig till avdelningschef Maria Strömberg maria.stromberg@sv.se eller 0481-76 60 70.