Djur, natur & miljö

Denna kurs är baserad på boken Kontaktkontraktet av Eva Bodfält och just den här riktar sig till dig som har en valp. Kursen inriktar sig på att skapa en positiv grund för dig och din valp, som du har nytta av för vidare träning.

Kursinnehåll
Vi jobbar med belöningsbaserad träning som gör att vi får en motiverad och positiv hund. Bra kontakt är grunden för bra samarbete med din valp. Vi tränar också bl a skvallerträning, vilket är bra att använda vid t ex hundmöten.

Målgrupp
Valpar 3-6 månder

Material
Denna kurs är baserad på boken Kontaktkontraktet av Eva Bodfält.

Kursledare
Ann-Christin (Atti) Karlsson och ev. en hjälpinstruktör

Bra att veta
Vi planerar att träffas 5, 12, 19, 26 juni kl. 18.00-20.15.
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart.
För att gå denna kurs måste du vara medlem i Linnébygdens Hundägarförening, LHF. Medlemsavgiften är 200 kr/år (alternativt 300 kr/år för familj) och betalas direkt till klubben om du inte redan är medlem, innan kursstart. Detta betalas separat. Antingen på bankgiro 470-5059 eller Swish 1236033260. I medlemskapet ingår bland annat tillgång till träningsplanen i Loshult och 10% rabatt på Animalix i Älmhult. Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart.
Vid anmälan, ange även hundens namn, ras och ålder längst ner i rutan i formuläret.

Kursen arrangeras i samverkan med Linnébygdens hundägarförening.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.