Lättläst version saknas
Tillbaka

Indisk workshop för dig i musikcirkel

Ta chansen att delta i en workshop med inspirerande indisk musik!
18 juni kl 10-16, Redbergsteatern, Göteborg

Sangeetha Ravindranath och Arun Sivag är etablerade musiker i Bangalore och gör just nu ett besök i Sverige för att spela och undervisa. De har båda en stark förankring i indisk musik samtidigt som de är välrepresenterade i såväl Bollywood-kulturen som i kulturdiplomati.

I den här workshopen får du testa indiska rytmer och modus – ta med inspirationen till din egen musik! Många artister har genom åren influerats av indiska tongångar. Det kommer också bli samtal kring hur man som svensk artist kan samverka och spela i Indien.

Sangeetha Ravindranath är sångerska och låtskrivare som fördjupat sig i hindustansk klassisk och indisk traditionell musik men även Bollywood-genren. Hennes sång hörs i soundtrack till över 80 indiska filmer. Hon är även grundare till en ideell förening i Bangalore med syfte att främja kvinnliga musiker.
Slagverkaren Arun Sivag spelar med antal Bollywood-artister och slagverksensembler. Han har tidigare studerat världsmusik vid Högskolan för scen och musik (Göteborgs universitet). Ett stort antal svenska band har genom Arun Sivag kunnat besöka Bangalore för att musicera och undervisa där. Sivag är även aktiv som social entreprenör och varit initierande och deltagare i internationella utbytesprogram för konstnärer.

Workshopen kommer hållas på engelska, personal på SV är på plats och kan hjälpa till med översättning.
Du deltar gratis om du går i en cirkel på Studieförbundet Vuxenskolan. Anmälan senast 15 juni. Anmälan HÄR.
Lunch + fika ingår, meddela allergier eller specialkost.

För mer information kontakta:
Ebba Jacobsson
Studieförbundet Vuxenskolan Västra Götaland
ebba.jacobsson@sv.se
070-855 30 35