Släktforskning - grundkurs

Information

Nyfiken på din släkt?

Då ska du anmäla dig till denna cirkel! Det här är grundkursen i släktforskning för dig som är nybörjare och vill komma igång med att söka dina rötter. Här lär du dig släktforskningens grunder i teori och praktik. Materialkostnad tillkommer.

Kursledare
Leif Rydström är en av våra duktiga och uppskattade ledare med ett stort intresse, engagemang och ämneskunskap.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Upplägg:
Med fördel använder du en egen dator för att använda studiematerialet under kursen. I avgiften för kursmaterial ingår ett abonnemang på Arkiv Digital som aktiveras efter första träffen. Alla deltagare behöver ha programmet. (Om du redan har ett abonnemang hos Arkiv Digital så svarar nu nej på webbfrågan) Ni jobbar med släktforskning och får hjälp på vägen, vilka fallgropar du ska undvika och hitta lösningar på problem som kan uppstå.

Kursmaterial:
Studieabonnemang Arkiv Digital för 395 kr som gäller i tre månader. Viktigt att du meddelar oss om du redan har ett abonnemang.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Vid fullbokad kurs; anmäl gärna reservplats.

Startdatum:

2024-10-10

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51203

Plats:

SV Mönsterås Häradshövdingegatan 8 38330 Mönsterås

995 SEK

  • Kurspris

    600 SEK

  • Materialkostnad

    395 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län