Spanska för nybörjare

Information

Lär dig prata spanska

Innehåll
Den här kursen siktar på att ge dig kunskap att använda spanska språket i olika vardagssituationer. Att kunna presentera dig själv, beställa mat på restaurang och handla när du är på resande fot är exempel på detta. Grundläggande konversationer med ett bra ordförråd är en central del av kursen. Grammatiken kommer i andra hand; det viktigaste är att förstå spanska och göra sig förstådd.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta i den här kursen


Bra att veta
Kursmaterial ingår inte i deltagaravgiften.

Ledaren
Mitt namn är Gabriela Balas. Jag har bott i Almería i flera år och har alltid haft en stark passion för att undervisa i spanska. Att vara omgiven av människor, dela med mig av kunskap och hjälpa andra att lära sig språket ger mig stor glädje och tillfredsställelse. Jag tycker om att skapa en engagerande och interaktiv inlärningsmiljö där deltagarna känner sig bekväma och inspirerade att utveckla sina språkkunskaper.

Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

Startdatum:

2024-09-24

Tid:

18:00 - 19:30

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

116919

Plats:

SV Landskrona Enoch Thulins väg 13 26153 Landskrona

1 400 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland