Funktionsrätt

Funktionsrätt finns till för alla som har ett behov av extra stöd i vardagen. Vi vänder oss till personer med en diagnos, en sjukdom, ett beroende eller en funktionsnedsättning. Vi vänder oss också till anhöriga och som stödjer någon av målgrupperna.

Alla kan delta i våra studiecirklar

SV arbetar för att alla människor utifrån sin egen situation ska få möjlighet att utvecklas, lära sig nya saker, skapa nya intressen och vara delaktiga i samhället. Vi vill väcka nyfikenhet, förverkliga drömmar och ge verktygen för att växa. 

Vi bidrar till att stärka människors självkänsla utifrån deras egna förutsättningar, alla är vi unika!

Vi skapar möjligheter för att alla ska kunna delta i våra studiecirklar, kurser och kulturarrangemang utifrån sina egna möjligheter.

 

Ett brett utbud av studiecirklar och kurser

SV erbjuder ett bredd utbud av studiecirklar och kurser. Det är allt ifrån matlagning, dans till cirklar inom natur och trädgård. Vi har även grupper för dig som vill träffa likasinnade. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du har svårt att hitta vad du söker.

 

Personalutveckling för dig som jobbar inom vård och omsorg

Du och din personalgrupp kan använda er av studiecirkel som ett pedagogiskt verktyg för att utveckla er själva och er verksamhet. Exempel på detta är IT- och läsombudsutbildningar samt Tecken som stöd, TSS.

Vi hjälper er även arrangerar aktuella föreläsningar så att er personal får en så bra kompetensutveckling som möjligt.