Kulturkatalog – SV Kalmar län

Vill du hyra in kulturutövare i någon form för ett arrangemang eller event? I denna kulturkatalog har vi samlat kulturutövare som genomför olika former av kulturarrangemang i samverkan med oss på SV Kalmar län.

Vad är ett kulturarrangemang?
Ett kulturarrangemang ska vara öppet för alla och genomföras (eller visas) inför publik – antingen i fysisk form eller digitalt – och vänder sig till ungdomar och vuxna. Det kan vara allt från föreläsningar, musikföreställningar/konserter, allsång, teater- eller dansuppvisningar till debatter, seminarier, filmvisningar och utställningar. Checklista för våra arrangemangsformer hittar du här.

Kulturarrangemang pågår i minst 30 minuter och behöver annonseras i förväg (t.ex. genom annons/affisch, på hemsida eller via sociala medier). I annonseringen behöver det även framgå SV:s roll som anordnare av arrangemanget. Ta kontakt med oss på SV Kalmar län – du hittar våra kontaktuppgifter här – inför arrangemanget. Vi hjälper gärna till med administrativa uppgifter som t.ex. löneutbetalningar.

Se kulturarbetare inom musik, föreläsning och övriga kulturformer.

Ni tar själva kontakt med artisten för att boka in underhållningen. Tänk på att kostnad för sociala avgifter samt ev. resa kan tillkomma - stäm därför av begärd reseersättning/milersättning m.m. vid bokning med artisten.

imaged0d34.png
imagerqhm.png
imageei35.png

Vill du skriva ut vår kulturkatalog?

Den utskriftsbara kutlurkatalogen uppdaterades 2022-10-14. Kulturarbetare kan ha tillkommit i den digitala katalogen efter detta datum som inte syns i den utskriftsbara varianten nedan.

 

Vill du anmäla dig till kulturkatalogen?

Vill du, eller din grupp, vara med i kulturkatalogen och därigenom även få hjälp att marknadsföra er i Kalmar län? Fyll då i nedanstående formulär så kontaktar vi dig och lägger in dig/din grupp i kulturkatalogen!