Kurser inom konst, hantverk och design

Släpp lös din kreativa sida och börja skapa! Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm erbjuder ett stort utbud av kurser inom allt från konst och design till hantverk. Hur vill du uttrycka dig? Hitta kursen som passar din passion och anmäl dig redan idag!

Keramik

Vi erbjuder ett stort utbud av keramikkurser. Här kan såväl vuxna som barn lära sig att jobba i keramik, och vi har kurser både för nybörjare som dig som hållit på med det tidigare. Du kan också gå intensivkurser i keramik, eller vår populära kurs tillsammans med ditt barn. Här hittar du alla våra keramikkurser.

Här hittar du alla våra keramikkurser

 

Hantverk

Hantverk innefattar allt från att gjuta i betong och bygga en gärdesgård till möbeltapetsering och att fläta korgar i pil. Perfekt för dig som älskar att skapa och ta vara på din kreativa anda. Vi har ett stort utbud av kurser i hantverk.

Här hittar du alla våra hantverkskurser

 

Teckna & måla

Lär dig teckna eller gå en målarkurs. Hos oss kan du testa en mängd olika tekniker och material. Kalligrafi, akryl, teckning och kurbitsmålning är bara några av de saker du kan lära dig under våra kurser. Är det dags att utveckla ditt måleri i en ny riktning? 

Här hittar du alla våra konst- och målerikurser.