Språk

Spanska nyb. - steg 4


Kursinnehåll

Vi fortsätter lära oss läsa, skriva, tala och förstå grunderna i spanska språket, men med lite förkunskaper i det spanska språket. Denna kurs är för dig som läst spanska på nybörjarnivå innan och som har en del grund sedan tidigare, men tycker att nybörjarnivån är för lätt. Studietakten kommer att vara medelsnabb och vi kommer att fokusera mindre på repetition under träffarna och mer på att lära oss nya saker. Det är en kurs på grundnivå men för dig som känner dig lite mer säker på de allra första grunderna i spanskan, men som är beredd att utmana dig själv lite mer!

Kursplan

Kurslitteraturen är till grund för kursen. Men det tillkommer även fraser och annat som kan vara användbart om du skall resa till ett spansktalande land. I kursen bygger vi på grunderna men försöker även avancera så att vi på sikt kan lämna nybörjarnivån och ha bra förutsättningar för att klara svårare kurser i spanska. Vi kommer att använda studiematerialet Buena idea, men kommer att börja en del kapitel in i boken.

Studiematerial

Till vår hjälp har vi boken ”Buena idea 1 libro de textos och Buena idea 1 libro de trabajo”.

Bra att veta

Kostnad för litteratur och övrigt material ingår ej i deltagaravgiften. Kurslitteratur kan erhållas genom oss och kostar sammanlagt 678kr (reserverat för eventuella ändringar i priset).

Anmälningsinformation

Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900