Språk

Spanska nybörjare steg 3 & 4


Kursinnehåll

Vi fortsätter att lära oss läsa, skriva, tala och förstå grunderna i spanska språket. Denna kurs lämpar sig för dig som läst en eller flera spanskakurser på nybörjarnivå innan men som tycker att det är svårt och som föredrar en lägre studietakt, men anpassad studietakt med mer repetition. Detta är mer av en fortsättningskurs, men ligger ändå på en grundnivå.

Kursplan

Kurslitteraturen är till grund för kursen. Men det tillkommer även fraser och annat som kan vara användbart om du skall resa till ett spansktalande land. Vi kommer att använda oss av buena idea 1 som är studiematerial för spanska på nybörjarnivå. Dock kommer vi att börja en del kapitel in i böckerna eftersom detta är en fortsättning på kurser från förra terminen med anpassad studietakt efter deltagarna. Önskar ni - kör vi en snabb repetition på föregående kapitel.

Studiematerial

Till vår hjälp har vi boken ”Buena idea 1 libro de textos och Buena idea 1 libro de trabajo”, pris 678kr för både text- och lärobok tillsammans.

Bra att veta

Kostnad för litteratur och övrigt material ingår ej i deltagaravgiften. Kurslitteratur kan erhållas genom oss.

Anmälningsinformation

Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900