Hantverk & konst

Finn din kreativa glädje på ditt sätt genom Vedic Art!

Kursinnehåll
Vedic Art är en metod både för måleri och personlig utveckling - alla har vi en skaparkraft. Att måla och skapa är ett redskap för att plocka fram de inre resurser vi har inom oss - så att vi kan använda det på ett bra sätt både inom konsten och livet.

Vedic Art är en väg som genom måleriet gör att vi kan uppnå ett högre medvetande. Det är en vetenskap om universella lagar en visdom som kommer från de 5 000 år gamla vediska skrifterna. Det handlar om att lära sig 17 principer som fungerar som en ”navigationskarta” som hjälper oss att ”hitta hem” i oss själva och som samtidigt lär oss måleri.

Material
Visst material kommer att finnas på plats. Men vi ser gärna att deltagarna tar med sig färg, penslar och några pannåer (finns t.ex. på Clas Ohlsons för 39 kr).

Kursledare
Katarina Snögren, Växjö. Katarina har under flera år gått olika kurser inom Vedic art och är även utbildad lärare. "För mig är Vedic Art en teknik som hjälper mig att hitta mig själv i mitt skapande".

Utvecklingsmöjligheter
Om du får mersmak så kan du även anmäla dig till en längre kurs i Vedic Art.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Varmt välkommen med anmälan till magin i färgernas och formerna värld!