Tillbaka

Jobbmässan 2019

Den 6 mars deltog projektet på Jobbmässan i Örebro tillsammans med över 100 andra utställare. Mässan hölls på Conventum och har i snitt 6 000 besökare enligt anordnaren. Under dagen träffade projektet ett hundratal personer som sökte arbete och fick även chansen att nätverka med andra företag och organisationer som deltog.

-      Vi fick förfrågan om att ställa ut och såg det som ett ypperligt tillfälle vara på plats i ett sammanhang där arbetssökande finns, och vi fick kontakt med uppskattningsvis 200 personer. Det är givande att se att många söker upp oss efter att ha hört talas om vårt arbete både i projektet och i SV Örebro läns ordinarie verksamhet, berättar Björn Brunnberg projektledare samt avdelningschef SV Örebro län.

Vi kommer nu att gå igenom de personer vi fick kontakt med på mässan för att utvärdera om och hur de kan matchas mot arbetsgivare och/eller erbjudas kompetensutveckling. På plats under dagen var projektledare Björn Brunnberg, delprojektledare/praktikhandledare Anna Eriksson och praktikhandledarna Lennart Asp och Shahla Ojagh.

Mässan genomförs av Örebro kommun i samarbete med Arbetsförmedlingen. Mässan är en mötesplats där arbetsgivare och utbildningssamordnare kan möta de som söker jobb eller utbildning. Det var första året som SV Örebro län var med som utställare.

Logotyp SV

Logotyp SV