Tillbaka

Spela på Live at Heart

2–8 september är det dags för musikfestivalen Live at Heart att förvandla centrala Örebro till ett pulserande festivalområde. Hotell, krogar, caféer, pubar och torg är bara några exempel på platser som förvandlas till livescener. Live at Heart lockar hundratals artister, filmskapare, kreativa aktörer från hela världen. Vill du få chansen att spela?

SV Örebro län, kommer tillsammans med flera av studieförbunden i Örebro och föreningen Scenit att ansvara över en scen under Live at heart. Vi vill uppmana alla SV-anslutna band i Sverige att ansöka!

Sedan 2010 har Live at Heart utvecklats till en av de största musikfestivalerna av sitt slag i Skandinavien där band och artister får möjlighet att möta och visa upp sig för människor i musikbranschen. Imusician har uppmärksammat Live at Heart som en av 2018 års viktigaste musikhändelser för drivna musiker som vill nätverka, synas och framför allt höras.

Ansök innan 31 maj 2018

  • ansökan sker genom Gigmit
  • för att ansöka behöver du skapa ett login och följa instruktionerna
  • i ansökan är det viktigt att ange om ni är anslutna till Studieförbundet Vuxenskolan (SV), och vilket län/ort ni kommer från. Det ger bland annat möjlighet att få resebidrag i samband med festivalen.

OBS! Om du/ni redan har skickat in en ansökan till Live at Heart är det viktigt att du loggar in och lägger till att du är anslutna till SV.

Informationsvideo – ansök till Live at Heart via Gigmit


I bild syns det SV-anslutna bandet The Boatsmen
Foto: Konrad Kennedy