Tillbaka

Vi har renoverat - varmt välkommen!

Vi är glada att äntligen kunna välkomna dig till våra nyrenverade lokaler på Fabriksgatan i Örebro. På måndag den 11 september öppnar vi upp dörrarna, varmt välkommen! 

Väggar har rivits och väggar har rests. Vi har målat om och lagt nytt golv. Vi har ny belysning, nytt ventilationssystem och ny konferensteknik som möjliggör digitala möten, och hybridmöten. Tre av våra salar är utrustade med hörslinga.

Vi har försökt att skapa en härlig sällskapsyta med sittplatser både högt och lågt. Här hoppas vi på många härliga möten och samtal.

Det är mycket som är nytt…

Men ett ledord har hela tiden varit återbruk. Vi har kvar våra gamla cafébord och stolar, konferensborden i Klippan har lackats om och i de andra konferenssalarna står våra gamla möbler och glänser mot nya ytskikt. Om du går ner till Gläntan möts du av ett samtalsrum fyllt av källarfynd.

– Vi hoppas att du ska trivas i våra nya lokaler! Säg till om du har tankar och funderingar, eller behöver hjälp med något.

Ordinarie öppettider

Från och med måndag den 11 september håller vi öppet som vanligt 9–16, lunchstängt kl. 12–13. 

En väldans massa tack!

Vi vill även passa på att rikta ett STORT INNERLIGT TACK till Behrn Fastigheter och deras entreprenörer för ett fantastiskt jobb. Allt har flutit på helt enligt plan och vi är mer än nöjda!

Vi vill även tacka IKEA Business som hjälpt oss att inreda sällskapsytan, Contorum för snygga konferensstolar och gardiner, samt Conect AB för konferenstekniken.


VARMT VÄLKOMMEN!