Verktygslådan

Här samlar vi information och verktyg som vi tror att du har användning av i din samverkan med oss i Örebro län. Du hittar bland annat information om hur du startar en studiecirkel, anmälningsvillkor, E-tjänsten och bokningsbara kurslokaler. 

Verksamhet

Här kan du läsa om våra olika verksamhetsformer, hur du kommer igång och vad du behöver tänka på. Här finns även information om våra lokaler som går att boka.

Rapportera verksamhet

Här kan du klicka dig vidare direkt till E-tjänsten för att rapportera närvaro. Under "Instruktioner: lathundar och film" får du mer information om hur du rapporterar och BankID.  

Digitalt

Här tipsar vi om vad som kan vara bra att tänka på vid digitala möten och verksamhet online. Du kan även läsa om olika digitala verktyg och ta del av några av våra digitala koncept. 

Bra att veta

Här kan du ta del av våra anmälningsvillkor, information om försäkring och eventuella rabatter. Du hittar även SVs integritetspolicy och information om SVs hantering av personuppgifter.

Kommunikation

Här hittar du vår logga i olika format, och information om hur den får användas. Här kan du även läsa våra trivselregler för våra sociala medier.