Tillbaka

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - där du lär, du växer, du förändrar 
Är du ny här? Eller är du en återkommande besökare till oss? Oavsett vilket har vi oftast något för alla.  

Vi hjälper föreningar med föreläsningar, stöd, material och mallar, välkomnar äldre att lära sig om allt nytt inom det digitala, vi läser högt för äldre, vi hjälper de som behöver att komma in i vårt samhälle bland annat genom att lära sig svenska, och om du vill lära dig teckenspråk kan du göra det hos oss. Allt detta och mycket mer gör vi tillsammans med våra härliga cirkelledare. 

Vi är gemenskapen för lärande och tillväxt 
Här på Studieförbundet Vuxenskolan är vi mer än bara en plats för lärande. Vi är en gemenskap som omfamnar och stöder varje individ på deras resa mot personlig utveckling, ny kunskap och samhällsförändring. 

Vi tror på möjligheterna 
Oavsett din bakgrund, ålder eller tidigare erfarenhet, är du välkommen att delta i våra kurser och evenemang. Vi tror på möjligheterna som uppstår när människor lär och växer tillsammans. Hos oss är alla välkomna. 

Din potential att förändra 
Vi tror på dig. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vår gemenskap är mer än bara kurser och lärande; den är en plattform för att omvandla idéer till handling. Vårt uppdrag är att stå upp för individens rättigheter och egenmakt. Vi skapar förutsättningar för bildning och personlig utveckling. Och vi arbetar för att alla ska ha en självklar plats i vårt demokratiska samhälle. 

Utforska vårt innehåll 
Utforska vår webbplats för att hitta kurser, evenemang och resurser som intresserar dig. Vi finns här för att stödja din resa mot lärande, tillväxt och förändring. Lär tillsammans. Förändra tillsammans. Börja din resa här, hos oss på Studieförbundet Vuxenskolan.

Vi är en stark gemenskap i hela Sverige 
Med över 3,5 miljoner människor som deltar i våra studiecirklar, kurser och kulturarrangemang varje år, samt med över 10 000 cirkelledare, är vi en stark gemenskap som sträcker sig över hela Sverige. Don't be a stranger - hör av dig och säg hej, då blir vi glada! Gå vidare och bli en del av något större.

Ditt lärande, din tillväxt, din förändring - det börjar här.