Hälsa & välbefinnande

Detta är en dag för dig som är kvinna och som längtar efter att utforska och njuta mer av livet, för dig som vill mötas med andra kvinnor i en trygg cirkel där allt är välkommet.

Kursinnehåll
Vi gör övningar och har samtal där du får utforska hur du kan uttrycka dina behov, var du har dina gränser och hur du kan omprogrammera ditt nervsystem.
Kursen är upplagd som en workshop med olika övningar, så som meditation, frigörande rörelse, gränssättning, sharing, kunskap om tantra, fördjupad intimitet med dig själv och andra, kvinnlig njutning, beröring, energimedvetenhet och mer. Du får möjlighet utmana dina föreställningar kring kvinnokroppen, din sexualitet, energier, din närvaro med dig själv och i förhållande till andra.
Zaras intention med kursen är att du ska få med dig nya insikter som kan hjälpa dig att vara mer närvarande i din kropp och komma närmare din sanning genom att känna mer acceptans och kärlek för dig själv. Genom att samtala och reflektera tar vi del av varandras erfarenheter, upplevelser och insikter.

Inga förkunskaper krävs. Det allra viktigaste under kursen är att du är sann och öppen mot dig själv och att du lyssnar in vad din kropp vill och behöver samt att du hittar modet att uttrycka vad du känner. Att få träna på det och att få mötas i ett tryggt sammanhang med andra kvinnor är en fantastisk möjlighet.

Du kommer efter dagen känna dig mer närvarande och vaken i livet.

Kursledare
Cirkeln leds av Zara Tall, som är utbildad lifecoach och tantraterapeut.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart. Lunch: Det finns micro på plats om du vill ha med matlåda.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.