Tillbaka

BEHIND THE ART

Välkommen på ett unikt seminarium i tre delar! Lördagen den 7 september är du välkommen till Hjalmar Bergmanteater, lokal Handsmakaren för tre seminarium. 

💥 Vid snabb anmälan kan du få ett delegatpass till Live at Heart HELT GRATIS! (värde 1495 kr) 💥 Mer information nedan. 

FÖRELÄSARE

13:00 - MUSIKERFÖRBUNDET
(Fackförbundet för professionella musiker och artister)
Maria Blom och Bo Ahlbertz kommer att prata om vad musikerförbundet är och varför det är viktigt att hjälpas åt och stötta varandra inom musikbranschen, samt andra ämnen som arbetsmiljö för musiker, försäkringar, livegig och gager, information om tinnitus och hörselslitage. 

14:00 - ALOADED
(Moderna fullservicelösningar för band, artister och bolag)
Aloaded är en svensk fullservicelösning för modern oberoende musikdistribution. Deras målgrupper är artister, band, skivbolag, artistkollektiv, förlag, musikproducenter, dj:s, musikstudior i alla genrer och storlekar. Ett tydligt mål för Aloaded är att artister och indiebolag ska få en större del av intäkterna.

15:00 - RADIOADDICT
(Skivbolag och management)
RadioAddict är ett skivbolag och management placerat i centrala Örebro. Just nu aktuella med artisterna NEIMY och UNDRESSD som båda nått över 1 miljon streams på Spotify. Erik Petterson kommer att prata om vad ett skivbolag, management och förlag är och hur det är att driva de olika delarna. 

TID OCH LOKAL

Seminariet kommer att ske i lokalen Handskmakaren på Hjalmar Bergmanteatern, lördagen 7 september 2019. 

Seminariet är GRATIS och anordnas av Studieförbundet Vuxenskolan, NBV Musicbox, Medborgarskolan, Evelyn, och Sensus i samarbete med Live at Heart.

OBS! Du som är 18-35 år och har en studiecirkel i musik hos något av nämnda studieförbund har första tjing på delegatpass men alla är såklart välkomna att delta på seminariet. Delegatpasset ger dig ger fritt inträde till hela festivalen onsdag – söndag, inklusive alla seminarier, filmer och spelningar.

ANMÄL DIG TILL DIN VERKSAMHETSUTVECKLARE IDAG!
NBV MusicBox: sara.herou@nbv.se
Medborgarskolan: karin.wistrand@medborgarskolan.se
Evelyn: clara.alm@kulturens.se
Sensus: jens.hellman@sensus.se
Studieförbundet Vuxenskolan: jonas.ljungkvist@sv.se


(Klicka på bilden för större version)