Tillbaka

Det här är Stefan!

Säg HEJ till Stefan Strömgren, SV Örebro läns verksamhetsutvecklande trummis med ett och annat ESS i rockärmen. Just nu har han en ledig replokal att erbjuda i Bista. Lokalen är fullt utrustad med förstärkare, PA, gitarr, bas och trummor, med mera i Bista, ÖREBRO. 

När Stefan ska svara på HUR LÄNGE han har spelat trummor får han tänka till både en och två gånger. Efter lite funderande kommer han fram till att han har spenderat de senaste 40 åren bakom trumsetet, han har turnerat i 20 år med olika akter och frilansat som trummis i 3 år. 

OCH INTE NOG MED DET. Han har även drivit ett musikbokningsbolag i 6 år och sett till att underhållning har bokats in på olika event. 

MED ANDRA ORD så kan du som musiker känna dig trygg när du kontaktar Stefan. Han har koll på allt vad heter backline, gitarrtopp, folkbildning och larmkoder till våra replokaler. 

HÖR AV DIG TILL STEFAN

Om du vill veta mer om vår verksamhet, eller om du är i behov av en replokal. Du hittar kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Relaterade artiklar

 • Det här är Jon!

  Verksamhetsutvecklare för Pennysound Studio. Samisk komse, fiol, britpop, samarbete med Örebro kommun och stundande hiphopkväll!

  Läs mer
 • Replokaler och musikhus

  Vi har replokaler i Hallsberg, Karlskoga och Örebro. Kontakta oss om du är intresserad av att hyra en lokal. 

  Läs mer
 • Erbjudanden till musiker

  Du som är musiker och ansluten till SV kan ta del av en rad olika erbjudanden som syftar till att stötta er i ert arbete och...

  Läs mer
 • Pennysound Studio

  Pennysound Studio är en musikstudio som är specialiserad på Hip Hop och R&b. Studion består av tre studios och ligger på Norrcity i...

  Läs mer
 • MUSIK

  Välkommen till SV Örebro läns plattform för musik! Här hittar du erbjudanden, replokaler, musikhus och musikstudios i Örebro län.

  Läs mer