Tillbaka

Kulturföreningen Björnhammaren tilldelas Vitsippspris

Den 12 juli blev en speciell dag i Björnhammaren. Kulturföreningen Björnhammaren fick då besök av Martin från Kristdemokraterna, Hallsberg.

Det som började som en vanlig dag i Björnhammaren blev snabbt till en speciell dag att minnas. Martin från Kristdemokraterna, Hallsberg, kom på besök med ett leende på läpparna och en tårta i vardera handen.

– Jag trodde först att det var för att bekanta sig med alla som bor i Björnhammaren men det var mer! Det visade sig att Martin var där för att dela ut Kristdemokraternas Vitsippspris 2017 och jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att vi känner en stor glädje och stolthet över att få detta så kort tid efter att föreningen bildats, berättar en glad Lennart Östman som sitter i föreningens styrelse.

Lennart Östman från Kulturföreningen Björnhammaren tar emot Vitsippspris

Lennart tillägger att priset är till alla i Björnhammaren och alla som jobbar i och engagerar sig i föreningen.

– Nu måste vi visa att vi kan förvalta det på rätt sätt, säger en entusiastisk Lennart.

Kristdemokraternas motivering
"När man ser den lilla människan och väljer att försöka ändra på deras situation och gör det med passion och glädje, det är då som man själv växer som människa. Därför så har vi Kristdemokraterna i Hallsberg valt att utse er som förening till årets vitsippspristagare 2017. Att på ett föredömligt sätt arbeta med att hjälpa människor med att få en ny tillvaro och anpassa sig till sin nya situation. Med stor entusiasm och framåtanda så visar ni som förening att man kan hjälpa och ge människor en värdig situation i det nya livet.

Kristdemokraterna Hallsberg

Länsstyrelsen i Örebro län, logotype