Tillbaka

Träff för daglediga i Hammar och Olshammar!

HAMMAR/OLSHAMMAR
Är du dagledig/senior och sugen på en trevlig stund i gemenskap med andra, och en god bit fika? Då ska du skriva ner den 15 mars och/eller 12 april i kalendern. Då kommer Ibbe och Monica från projektet  
"Livet i balans" på besök, varmt välkommen! 

VI ARRANGERAR TRÄFF för daglediga i Hammar, respektive Olshammar under mars och april. Träffarna sker i samverkan med lokala föreningar, se nedan, och syftet är att  ha en trevlig stund tillsammans och berätta om projektet – och att fika så klart!

PÅ PLATS ÄR verksamehtsutvecklaren "Ibbe" Ibrahim Altamimi och cirkelledaren Monica Andersson från Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län. De jobbar med projektet  "Livet i balans" , med finansiering från Askersunds kommun, som syftar till att stärka seniorers hälsa utifrån individuella behov. 

– Vi vill veta vilka aktiviteter som folk saknar, men skulle vilja delta på. Det kan vara allt från yoga till matlagning och friluftsliv. Vi utgår från tanken om ett livshjul som vi fyller med olika delar, och alla delar spelar roll för vårt välmående, berättar Ibbe.

– Jag är en glad västgöte som är ganska nyinflyttad i Örebro så det ska bli väldigt fint att besöka några andra orter i länet. Jag älskar sång, musik, dans och teater och jag hoppas kunna bidra med aktiviteter och roliga inspel, säger Monica.

VI BJUDER PÅ FIKA – DET KOSTAR INGET ATT DELTA – VARMT VÄLKOMMEN!

DATUM

OLSHAMMAR 

15 MARS, KL. 13.30
Plats: Biblioteket på Olshammargården
I samarbete med Olshammars utvecklingsföreningHAMMAR

12 APRIL, KL. 13.30
Plats: Strandvallen
I samarbete med HammarsLaget

 

KONTAKTA OSS