Tillbaka

Vecka 36 – En föreningsvecka inom funktionsrätt i Örebro län

Under vecka 36 i början av september 2017 bjuder Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län, i samverkan med flertalet av våra föreningar inom funktionsrätt, in till en föreningsvecka. Veckan syftar till att öka vår kunskap och förståelse för varandra.

Nu är programbladet och affischerna för Vecka 36 färdiga och kommer nu att spridas i våra olika kanaler. Det blir en vecka fylld av inspirerande, känsloladdade och informativa föreläsningar med olika teman inom funktionsrätt.

– I september är det premiär för Vecka 36 och vi är väldigt glada över att så många föreningar vill vara med. Vi ser fram emot att starta höstterminen tillsammans med ett gemensamt arrangemang och hoppas att många tar chansen att lyssna till föreläsningarna och träffa våra föreningar. Det är helt kostnadsfritt och vi vänder oss till så väl privatpersoner som studerande, tjänstemän och beslutsfattare, säger Maria Östby, verksamhetsutvecklare SV Örebro län.

Vill du veta mer?
Nu kan du ta del av programbladet och boka in de föreläsningar du vill gå på! Du hittar mer information om respektive föreläsning i evenemangskalendern på SV Örebro läns Facebooksida. Evenemangskalendern kommer att fyllas på under vecka 26.

Vi medverkar under vecka 36
Föreningen Balans Örebro län, Afasiföreningen Örebro län, Föreningen för psykiatriskt samarbete, Örebro Fibromyalgiförening, Parkinson Örebro län, Glaukomföreningen Örebro län, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning Örebro, Autism- & Aspergerföreningen Örebro län, Attention Lindesberg, Attention Örebro och Föreningen Hjärnkoll.

När: Vecka 36, se programblad
Var: Studieförbundet Vuxenskolans lokala kontor, se programblad
Med reservation för eventuella ändringar i programmet

Kontaktperson:
Maria Östby
Verksamhetsutvecklare, SV Örebro län
072-220 72 39
maria.ostby@sv.se

Bildkälla: Mikael Svensson/Johnér Bildbyrå