Tillbaka

Vi har lagt 2021 till handlingarna

SV Örebro läns avdelningsstämma ägde rum tisdagen den 29 mars på Kulturkvarteret i Örebro. Nu är verksamhetsåret 2021 formellt avslutat och lagt till handlingarna. Stämman lockade engagerade deltagare från våra grund- och medlemsorganisationer samt personal. 

SV Örebro läns huvudkontor på Fabriksgatan 8 i Örebro har under de senaste åren bokstavligt talat byggts in i Örebros nya kulturkvarter. När vi står i våra lokaler och tittar ut över Nygatan som korsar Fabriksgatan ser vi rakt över till ett bländande kulturkvarter som pulserar av aktivitet. 

I ÅR VALDE VI att hyra lokalen Akustiken där vi genomförde vår stämma på plats, men vi hade även med oss delagare via Zoom som fick ta del av allt som visades på plats. Det hela manövrerades av vår egna ljudtekniker som roddade ljud och bild från teknikbåset. 

Avdelningsstämma 2022_Andreas i teknikbåset 1.jpeg
I BILD: ANDREAS RODDAR TEKNIKEN.

FREDRIK WALLIN, AVDELNINGSCHEF, lotsade stämmans deltagare genom ett axplock av all fin verksamhet som avdelningen bidragit till, och arrangerat, under 2021. 

– Jag vill tacka er alla för förmånen att få visa upp och berätta om vår verksamhet. En verksamhet som varit allt annat än lätt att planera och genomföra under ett år med begränsande förutsättningar. Jag vill även passa på att, från avdelningen, välkomna vår styrelse 2022. Vi har ett spännande år framför oss och det ska bli kul att få genomföra det tillsammans med er, säger Fredrik. 

Avdelningsstämma 2022_jagharenfråga.jpeg
I BILD: STÄMMAN PÅGÅR, FREDRIK TAR EMOT FRÅGOR.


STÄMMOFUNKTIONÄRER 2022 
ORDFÖRANDE: Torbjörn Ahlin
VICE ORDFÖRANDE: Vice ordförande Karolina Wallström
SEKRETERARE: Anna-Lena Thornberg
JUSTERARE: Mats Hammarlund och Gunhild Wallin.