Tillbaka

Vi presenterar Ledarforum!

HÅLL UTKIK EFTER NYA DATUM HÖSTEN 2022!
Som cirkelledare är du bland det viktigaste vi har. Ditt engagemang och vilja att dela din kunskap och utvecklas tillsammans med andra är motorn i vår folkbildningsverksamhet. Därför presenterar vi vårt nya koncept "Ledarforum".

Dela tankar, tips och erfarenheter

Som cirkelelledare möter man ständigt nya människor som bär på olika perspektiv, det är naturligt att det uppstår nya frågor och situationer. Som cirkelledare påverkas man även av det som pågår i omvärlden, som till exempel den snabba digitaliseringen och behovet av att anpassa cirklarna till onlineformat.

Ledarforum är resultatet av önskemål som uppkommit under våra grundutbildningar för cirkelledare, och vi tror att det är värdefullt att möta andra för att dela tips, tankar och erfarenheter. 

– Det känns roligt att man ser behovet av att mötas mer, och det här är bara början. Vi planerar för olika träffar och inslag för våra cirkelledare under det kommande året, berättar Maria Östby, verksamhetsutvecklare SV Örebro län. 

I BILD: Maria Östby, SV Örebro län.

Olika teman varje träff

De olika träffarna kommer att utgå från olika teman baserat på behov och önskemål. I januari är temat KULTURPROGRAM. Vid kulturprogram erbjuder vi kulturupplevelser genom föreläsningar, sång/musik, film/foto/bild, dans, utställningar med mera.

Kanske är du en av de SV-representanter som finns på plats vid ett av de många kulturprogram som vi arrangerar tillsammans med våra samverkande föreningar? Ditt uppdrag är betydelsefullt för många!

– När vi ses i januari pratar vi om vad det innebär att vara ledare och att rapportera ett kulturprogram, berättar Jonas Ljungkvist, verksamhetsutvecklare SV Örebro län. 

I BILD: Jonas Ljungkvist, SV Örebro län.

Mer för dig som cirkelledare

  • Cirkelledare

    Här finns information och verktyg för dig som är cirkelledare på SV Örebro län. Tack för att just DU är cirkelledare hos oss!

    Läs mer
  • SVs verktygslåda

    Här finns bland annat information om hur du startar en studiecirkel, anmälningsvillkor, E-tjänsten och bokningsbara kurslokaler. 

    Läs mer