Tillbaka

Vi satsar i Lindesberg!

I september flyttar vi in i nya lokaler på Kristinavägen 28 i Lindesberg. Just nu pågår en renovering av 171 kvadratmeter som förvandlas till två mötesrum, gemensam sällskapsyta – och om allt går enligt plan kommer vår musikstudio Pennysound Studio att ta plats i våra nya lokaler.

Centralt och tillgängligt
Kristinavägen ligger centralt med nära till allt. Våra lokaler ligger på markplan och vår ambition är att de ska vara tillgänglighetsanpassade för att det ska vara enkelt att delta i vår verksamhet.

En person anställs på heltid
Vår avdelningschef sitter i skrivande stund med ansökningar från personer som sökt tjänsten som verksamhetsutvecklare på heltid i Bergslagen, med placeringsort Lindesberg.

– Det känns roligt att vi har fått möjlighet att flytta till lokaler anpassade för våra deltagare och vår verksamhet. Tidigare lokalen hade en del brister som begränsade verksamheten och tillgängligheten. Det här är en satsning för att utveckla vår verksamhet i Bergslagen, något som vi har planerat för under lång tid, säger Fredrik Wallin, avdelningschef SV Örebro län.