Tillbaka

Workshop i K-pop med smittande glädje!

Den 14 och 21 april arrangerade vi workshops i K-POP tillsammans IVOR CREW som dansar loss i vår danssal på 29:AN i Örebro. Dansgruppen brinner för sin dans och de ville inspirera andra till att testa på K-pop.

PERNILLA LÖFQUIST WEDIN, verksamhetsutvecklare på SV Örebro län, berättar att syftet var att locka människor till att prova något nytt och IVOR CREW hoppades att det skulle leda till att deras dansgrupp kanske kunde växa.

Vi bjöd in till totalt fyra workshopstillfällen, varav två var lite lättare och två på medelsvår nivå. Danssalen fick verkligen komma till sin rätt när dansarna satte igång.

pernilla-lofquist-wedin--vu-2021.jpg– Det blev fulla grupper och fullt ös i danssalen med härlig stämning, och alla dansare gjorde sitt bästa för att hänga med. Det är tydligt att man blir både varm och glad av att dansa, säger Pernilla.

IVOR CREW har efter workshopsen vuxit och fått fler dansare och nya vänner! 

– Det känns väldigt roligt att vi kan skapa tillfällen som dessa. Bra för hälsan, bra för hjärnan som får öva koordination och inte minst ett socialt sammanhang där ett gemensamt intresse sammanför människor som inte kände varandra tidigare, avslutar Pernilla.

VILL DU OCKSÅ TESTA K-POP?

Den 27 juni–1juli kan du som är 12–25 år anmäla dig till SUMMERCAMP. Då bjussar vi på workshops inom dans, pod, musikvideos, musikproduktion och låtskrivande. Vi erbjuder totalt fyra K-POP-tillfällen tillsammans med dansledaren SAM. 

Du hittar mer information och anmälan till SUMMERCAMP nedan :) 
– VI SES!

Relaterade artiklar

 • SUMMERCAMP: dans, pod, musik, text och...

  ÖREBRO: 27 juni – 1 juni bjuder vi på workshops inom dans, pod, musikvideos, musikproduktion och låtskriande.

  Läs mer
 • Workshop i Groovewriting

  ÖREBRO: Workshop med Hannes från musikproduktionsprogrammet, Musikhögskolan Örebro universitet.

  Läs mer
 • Det här är Jonas!

  Verksamhetsutvecklare inom musik och föreningsutveckling i Karlskoga/Degerfors. Från cello till en kärlek för musikproduktion.

  Läs mer
 • Det här är Jon!

  Verksamhetsutvecklare för Pennysound Studio. Samisk komse, fiol, britpop, samarbete med Örebro kommun och stundande hiphopkväll!

  Läs mer
 • Det här är Stefan!

  ÖREBRO: Stefan är verksamhetsutvecklare med ansvar för vår musikverksamhet, med fokus på band, i Örebro.

  Läs mer