Tillbaka

Modern dans med Kateryna: workshops i dans för dig som flytt krig

PRESSMEDDELANDE
Ibland händer det oväntade. Det knackar på dörren och där står en person som längtar efter att komma igång med modern dans. Det hände oss på Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro län. Nu är vi glada att kunna erbjuda kostnadsfria workshops i modern dans tillsammans med dansinstruktören Kateryna från Ukraina. Русский/    عربي       Swedish/English 

Dans kräver inte att vi pratar samma språk eller delar samma erfarenheter. Projektet “Dansglädje” erbjuder dig som flytt från krig en trygg plattform där du får ge uttryck för upplevelser, känslor och tankar genom dans. Projektet genomförs med stöd från Region Örebro län. 

Kom och dansa med Kateryna

Dansglädje_Kateryna Shevchenko.jpgDansinstruktören Kateryna kommer från Ukraina och har en bakgrund inom modern dans.

– Jag älskar att dansa. Modern dans är ett sätt till en sund kropp, harmoni i själen och självförtroende. Dans gör oss graciösa och avslöjar vår inre skönhet. Ger oss möjlighet att uppleva känslor, känna sig full av energi, glad och nöjd, säger Kateryna.  

I BILD: KATERYNA (Klicka här för att ladda ner)

– Projektet avslutas i december och vi hoppas att så många som möjligt vill komma och dansa modern dans tillsammans med Kateryna, avslutar Pernilla Löfquist Wedin, projektledare  SV Örebro län. 

INGEN ANMÄLAN
Man behöver inte anmäla sig och det kostar inget att delta. 

PLATS
Storgatan 29 D, Örebro


LÄS MER
SV.SE/DANSGLADJE