Tillbaka

Föreläsning: När det värsta har hänt

Den 30 januari föreläser Marianne Malm från föreningen Vi som förlorat barn om vad som händer när det oväntade sker och en människa vi älskar plötsligt rycks ifrån oss. Föreläsningen är en del av SV Örebro läns föreläsningsserie Det vi inte pratar om.

I december 2017 inledde vi vår nya föreläsningsserie Det vi inte pratar om. Vi fick lyssna till Susanne som i unga år drabbades av en förvärvad hjärnskada. Det blev ett mycket uppskattat tillfälle som ledde till samtal och känslor bland åhörarna.

När det värsta har hänt
Nu är 2018 här och vi inleder året med en föreläsning med titeln När det värsta har hänt. I slutet av oktober 2008 förändras livet totalt för Marianne och hennes familj. Sonen Rasmus omkommer i en arbetsplatsolycka och tillvaron ställs på kant och sorgen och saknaden blir obeskrivbar.

Marianne berättar om känslorna och omgivningens betydelse och om stödet hon fått- ett stöd hon önskar att alla i liknande situation får. Kom och ta del av Mariannes historia - hur möter vi människor i sorg?

Begränsat antal platser, kontakta gärna Maria Östby om du vill gå på föreläsningen.

När: Tisdag 30 januari 2018, kl. 17.30-19.00
Var: Studieförbundet Vuxenskolan, Fabriksgatan 8, Örebro

Kontakt
Maria Östby
Verksamhetsutvecklare SV Örebro län
maria.ostby@sv.se
072-220 72 39

Bakgrund – Det vi inte pratar om
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro län vill med föreläsningar, cafésamtal, SV Arenor och studiecirklar, bidra till ökad kunskap, förståelse och nya möten. Det vi inte pratar om är en föreläsningsserie som berör olika ämnen som ofta är svåra att prata om. Kom gärna med önskemål på ämnen som vi borde prata mer om!