Tillbaka

SUMMERCAMP 2022: Workshops i dans, musik och produktion för dig 12–25 år

Den 27 juni – 1 juli bjuder SV Örebro län in till SUMMERCAMP på 29:AN för andra året i rad. Det bjuds på workshops i dans, podcast, musik- text- och videoproduktion för dig som är 12–25 år. Allt som krävs för att delta är att du anmäler dig och dyker upp med nyfikenhet och engagemang. 

PÅ STORGATAN 29 I ÖREBRO ligger SV:s lilla kulturhus “29:AN” med musikstudios, danssal och kök. Syftet med SUMMERCAMP är att skapa en kreativ mötesplats där unga människor får möjlighet att testa på nya saker och utvecklas tillsammans med andra. 

– Vi vill erbjuda lovaktiviteter som lockar unga och vi tror att dans, pod och olika delar inom musikproduktion är intressen som delas av många, säger Pernilla Löfquist Wedin, verksamhetsutvecklare på SV. 

I ÅR ERBJUDER VI BLAND ANNAT dans inom Dancehall tillsammans med SV:s senaste rekrytering dansledaren Evelina “Eve” Redstorm som har lång erfarenhet av att leda dansgrupper, bland annat genom sin förening The Movement.  

– Jag är sjukt laddad på SUMMERCAMP! Dans är mitt stora intresse och att få dela det med andra är min drivkraft. Dans är som ett eget språk, det spelar ingen roll om vi inte förstår vad den andra säger, vi kan förmedla en hel livshistoria bara genom att dansa, säger Eve. 

NYTT FÖR I ÅR är K-pop, dansstilen som har tagit världen med storm, podcast- och musikvideoproduktion. I utbudet finns även beats- & musikproduktion och låtskrivande tillsammans med erfarna producenter och rappare från SV:s musikstudio Pennysound Studio, PS

– Det känns sjukt nice att vi kan erbjuda fler workshops inom olika teman och genrer i år. Jag ser fram emot dans och energi, feta beats och coola videos, säger Jon Daly Skoog, ansvarig verksamhetsutvecklare PS.SUMMERCAMP GENOMFÖRS MED STÖD

FRÅN ÖREBRO KOMMUN OCH ÄR EN DEL AV LovÖrebroDAG/TID/ANMÄLAN

Information om de olika workshopsen, dag och tid med mera finns att läsa på: SV.SE/SUMMERCAMP2022

BILDER FÖR MEDIEANVÄNDNING

PERNILLA OCH JON

I bild syns Pernilla Löfquist Wedin och Jon Daly Skoog, verksamhetsutvecklare SV Örebro län. 

FOTO: SV Örebro län

LADDA NER BILDEN

Evelina "Eve" Redstorm

I bild syns Evelina "Eve" Redstorm, dansledare SV Örebro län. 

Eve har åkt till Jamaica flera gånger för att lära sig dansen och kulturen från källan. Hon har uppträtt på stora scener med stora artister. Men hennes hjärta ligger i att utveckla unga i dans. 

Eve har lärt ut dans i över 11 år och är en av grundarna för föreningen The Movement. 

FOTO: Privat

LADDA NER BILDEN