Hälsa & välbefinnande


Kursinnehåll

För att skapa närvaro, balans och harmoni använder vi enkla rörelser och leder uppmärksamheten till andningen och kroppens tyngd. Övningarna blir dessutom ett tillfälle att bekanta sig med nio universella principer för harmoni. Principerna kan du sedan ha med dig i vardagen som en hjälp att bättre lära känna dig själv och för att bli mer närvarande i ditt dagliga liv.

Rörelserna görs både stående och sittande samt ibland liggande. De innehåller klappar, stretchar och strykningar. Vissa rörelser är snabba och rytmiska medan andra är lugna med stilla positioner. Det finns likheter med både Yoga och Qigong, övningarna kommer dock ifrån en egen tradition som kallas för Breema.
Breema innehåller också Bodywork men i den här cirkeln kommer vi att fokusera på sådana rörelser som man gör själv, Själv-Breema.

För mer info om Breema se även breema.com och breema.nu

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Anna Holtenstam som har undervisat i Själv-Breema sedan 2004

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du valt Klarna eller använt kortbetalning (som går genom Klarna) som betalningsalternativ skickas det bara ut en kallelse innan start.